Samo svoja...

Taške se vratila =)

— Autor taske @ 17:01

        Hmmm... koliko ja dugo nisam pisalaaa... Još od mog 16. rođendana ;)..  Ehh.. šta reći posle ovoliko vremena?  Rođendan ću dugo pamtiti jer mi se ostvarilo ono što sam poželela..  Bila sam nasmejana dok sam ga slavila uz društvo takođe nasmejanih lica =))..

        Preključe je mojoj najboljoj drugarici bio rođendan...  Vratila sam joj istom merom ;)..  Kada je bio moj rođendan, zvala me je u 00:00 i čestilala s pesmom na tako smešaan način kako samo ona ume =))..  Ali takva je ona..  Mnooogo je volim!!

       Žao mi je, srećo, što nisam pored tebe, žao mi je što nećemo proslaviti tvoj rođendan kao što smo proslavile moj..

        I eto... nemam više šta drugo pametno da kažem, sem da primećujem kako sam zrelija ili pokušavam da se ponašam u skladu s mojim godinama ;P.

        E da!  Volim današnji daaaan!  Volim petak 13. =))))  Lepo se provedite večeras, ja sigurno hoću ;))...

            (Dalje)

...

— Autor taske @ 18:33

      Neraspoloženo i uz stomačni bol sedim i čekam njega i nju.  Dolaze da se počaste 'Taške' tortom i da popričamo.  Dugo nisu bili kod mene.  Setih se njega, drugog njega, i u još uvek rođendanskom duhu počeh razmišljati o njegovim godinama.  Ove godine puni 18.  Razmišljam kako ću ga zafrkavati kako je sa maloletnicom =), ako do tada budemo zajedno, a bićemo, znam.. bićemo =).  Ali blizu je mart.  Odlučih da ga pozovem, drugi put danas.  Pričali smo.  Drago mi je što smo se čuli.  I samo što završismo razgovor, htedoh ga opet pozvati.  I onda dođoh ovde, na ovaj lepi Blog.  Znaš li da te pišem samo zbog sebe?  Znaš li da mi pomažeš da na neki način sačuvam Tašu?  Krenu suza.  Samo jedna.  Moram da se priberem, očekujem goste i moram biti nasmejana, obećala sam to sebi juče, na dan mog rođendana.  I znate šta??  Zamalo da zaboravim da vam kažem...  Bila sam srećna.  Da, juče sam to poželela i ostvarilo mi se, kao i to da taj 16-i rođendan provedem na jedan čudan način.  I to se ispunilo =)).  Nekako mi je srce ipak puno =)...  I evo, setih se sad ovoga, pa mi srce ponovo zaigra.  I sad sam srećna što ću ovaj post završiti sa osmehom i koliko toliko sreću preneti ovde =)).

    Hvala ti, čuvaru naših sećanja, zapisa, osećanja i doživljaja, oraspoložio si me.  Tako da ću sada dolaziti ne samo onda kada želim nešto da ti šapnem, nego i onda kada osećam da mi treba neko da me oraspoloži =))..  Hah, čudno je ovo zar ne? (Dalje)

Da li da se radujem ili da zalim...

— Autor taske @ 23:44

             Evo ga, stiže..  Moj 16-i rođendan..  Pa eto pitam se.. da li da se radujem ili ne? Aj što starim, ali to što sam sve više dalja od one male Taše-Tašketa me rastužuje..  Sve sam dalja periodu kad sam bila istinski srećna i živela za trenutke..  Sve sam dalja onome što mi veoma znači.. Onome što sam pisala u jednom od predhodnih postova..  Rešila sam da ovaj dan 21.01. provedem na neki poseban način.. koliko mi to okolnosti dozvole.  Ali želela bih da budem srećna i time nagovestim brojci 16 da želim da mi bude srećna, sa osmehom na licu i uz nasmejane i zadovoljne ljude..

 

       See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side
I wait for you

Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait
And I wait without you

With or without you
With or without you

Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more
And I'm waiting for you

With or without you
With or without you
I can't live
With or without you

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give
And you give
And you give yourself away

My hands are tied
My body bruised, she's got me with
Nothing to win and
Nothing left to lose

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give
And you give
And you give yourself away

With or without you
With or without you
I can't live
With or without you

With or without you
With or without you
I can't live
With or without you
With or without you

 (Dalje)

Taške je rešila...

— Autor taske @ 21:20

         Danas... SKORO ceo dan sam provela u svojoj sobi za računarom!  To je bolest!  Ne znam šta mi bi ali opravdaću se time što volim da čitam x).  Danas sam lutala i preturala po raznim blogovima.  Pročitala sam dosta toga i ima stvari koje su mi se svidele.  U nekim sam se pronašla a neke su me podsetile na nešto što mi je značilo a sada je na mestu za brisanje iz memorije kao da je to nešto potpuno beznačajno i bezvredno kao slučajni prolaznik na ulici.  Pa bih ovom prilikom da se zahvalim tim blogerima koji su mi vratili draga i značajna sećanja.  I tako.. kako volim da čitam, nisam se mogla odvojiti od računara jer bih uvek našla nešto što bi me privuklo, opet i opet..  A kako volim i da pišem, prođe mi kroz glavu: 'Kako je moguće da se do sada nisam setila da vam se pridružim?!' Ipak ste vi na neki način moji ljudi, taj kalibar.

        I tako, eto mene ovde.  Uz miris pomorandze i njen besprekoran ukus dodje mi inspiracija za naredni post x).  Čini mi se da ću ja jedina pisati po 2,3 posta na dan ili je to možda tako samo u početku?

    

        

      Hladni li su ovi januarski dani =)).. Ali da su lepi, lepi su, romantično... =) (Dalje)

Upoznaće ponovo sebe!

— Autor taske @ 21:05

        Bila jednom jedna mala devojčica koja nije umela da voli jer nije ni znala šta znači reč zvana 'Ljubav'.  Ali bila je voljena i svi su je obožavali.  Tako.. što se kaže iz milošte, dadoše joj nadimak Taške.  I to ime označava jedno njeno doba, doba kada je bila iskreno voljena, kada nije imala ni trunke kvarnog u sebi, kada je vreme provodila sa ljudima do kojih joj je stalo, kada je radila ono što je volela, kada su joj dopuštali da radi šta pželi, kada je ceo svet pripadao njoj i kada je živela samo za trenutke..  Te devojčice više nema, izrasla je i postala neko.  Postala je stranac, sama sebi strana.  Od nje je ostao samo nadimak..  Taške, iako on nema baš nikakve veze sa mojim imenom, tako me zovu.  Ali naravno samo te osobe koje su deo te predivne prošlosti ispunjene s ljubavlju i iskrenošću.

        I na kraju, nedostaje mi ta mala devojčica,

         nije znala da voli al' je bila voljena...

 

 (Dalje)

«Prethodni   1 2 3 4

Powered by blog.rs